Денонощен сервиз Петков

Ако имате нужда от пълно сервизно обслужване на Вашият личен автомобил, или си търсите сервиз, който да поеме фирмените превозни средства, без значение дали се касае за лек автомобил, микробус, или друг тип превозно средство, то тогава имате нужда от подобни услуги, при това не от който и да е , а именно от Сервиз Петков.

Сервизът се намира в град София на адрес бул. Цветан Лазаров 162 А. В случай на спешна необходимост от автомобилен експерт, специалист, ремонт на пътя, можете да се обадите на GSM 088 681 6546, или да напишете в Гугъл „Сервиз Петков“, като веднага ще Ви се визуализират данни за обратна връзка.

Пълното сервизно обслужване играе ключова роля за правилната експлоатация на Вашето превозно средство. Нещо повече, чрез актуална история, майсторите от сервиза ще знаят кога какво трябва да се подмени, ще Ви препоръчат и запишат точен час, съобразявайки се с Вашето натоварване и ще Ви обслужат в най-кратки срокове.

Освен с пълно сервизно обслужване, компанията може да се похвали, че предлага и мобилни диагностично-сервизни услуги, в случай на специфични нужди и аварии, случили се в неприятно време, на труднодостъпно място.

Сред популярните услуги ,с които екипът от млади, но същевременно много опитни майстори, се гордее, са:

  • Ремонт на двигатели – в случай, че имате нужда от основен ремонт, Сервиз Петков ще Ви даде цена за тази тип дейност и в случай, че решите да предприемете подобни действия, ще Ви ремонтира повредения двигател.
  • Периодично обслужване на Вашите превозни средства – в това число смяна на масла и филтри, пълна техническа проверка на преден мост, заден мост, антифриз, течност за чистачки и много други.
  • Диагностика на леки и товарни автомобили. Когато компютърът Ви сигнализира нещо нередно на таблото, екипът на сервиза знае как да реагира, да направи необходимата диагностика, разполага и с модерно оборудване, мощни системи за диагностициране, и лесно ще достигне до проблемната зона.
  • Много други. В това число, специфични ремонтни услуги, като подмяна на брави на автомобилни врати, смяна на капаци, пластмаси, монтаж на турбини и други.

Както сами можете да се уверите, сервизът е изключително надежден, качествен и работи  доказано добри части.

Полезно

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *