Абонаментна поддръжка на фирмени и лични автомобили

5481911_101213197_bigСъществуват изключително много причини, поради които да се доверите на оторизиран сервиз, който периодично да следи за състоянието на автомобилите Ви, да подменя необходимите консумативи, течности, спирачни дискове, накладки, ремъци, масла и други.

Какво се има предвид под адекватна поддръжка на превозно средство:

  • Смяна на масла, ремъци, ролки, консумативи и течности в точното време.
  • Анализ на ходова част, периодични тестове.
  • Анализ на грешките от компютъра, които са отчетени и своевременната реакция от страна на сервиз, в случай, че някой датчик, реле или друга част е за подмяна.
  • Детайлен анализ на купето на автомобила.

Естествено, ако търсите денонощен сервиз, при който да поверите превозните си средства, то Денонощен Сервиз Петков е едно адекватно решение.

Направете своята заявка за ремонт или обсъдете възможностите за адекватна реакция, в случай, че имате повреда на автомобилът си, или пък просто ако сте решили да подмените сервиза, който Ви обслужва.

Ако бизнесът Ви е свързан с превозни средства и оперирате на територията на София, то тогава оставяме на Вас актуална информация за обратна връзка със сервиз Петков:

Можете да посетите сервиза на адрес бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 162A, гр. София  или да заявите час и ден за ремонт на тел. 088 6816 546, 087 9202 072, електронен адрес: servizpetkov@abv.bg

Денонощен сервиз Петков – гаранция за ремонт от специалисти, които са добри в тази област, както и подмяна на повредени части с такива, с доказан произход, т.е. части, които дълги години ще бъдат експлоатирани, без да дадат страничен ефект или дефект.

За фирмата приоритет е КЛИЕНТЪТ – всички негови желания и претенции се удовлетворяват в срокове и граници, поставени от него самия, стига това да не противоречи на качеството на крайния продукт. Вaвтосервиз ПЕТКОВ Вие ще откриете надежден партньор, който предлага професионална грижа за Вашите автомобили. Ние предлагаме експресно и качествено обслужване, защото работим денонощно.

 

Услуги

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *