Чанта според зодията – III-та част

 

чанта-зодияПоследната част на поредицата ще представи останалите знаци.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците не обичат ръцете им да са заети, още повече с чанта. Затова залагат на модели, които се носят преметнати през рамо.

Жената Стрелец – обича да пътува, затова залага на практични и издръжливи модели. Тя трябва да може да събере видеокамера, дреболии и лични аксесоари, които правят чантата трудна за носене.

Мъжът Стрелец – предпочита да носи раница на гърба, за да са свободни ръцете му. В нея може да носи резервни дрехи, фотоапарат, зарядно за телефон, вода и всичко друго, което му е нужно. Това, разбира се е предпоставка за голямо тегло, но Стрелците не се вълнуват от такива подробности.

КОЗИРОГ

Козирозите не обичат претрупаните модели чанти, както и носенето на цялата покъщнина в тях.

Жената Козирог – обича строго деловите модели в черен цвят. В нея носи само най-важните неща, няма да намерите дори ластик за коса в повече.

Мъжът Козирог – не изпитва нужда да сменя старата си чанта, носи я, докато се скъса тотално.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите си падат по оригиналните модели чанти.

Жената Водолей – ако попадне на хубав семпъл модел, веднага ще го украси с брошки, значки, лепенки и т.н.

Мъжът Водолей – пълен хаос, но на тях не им пречи. Подобно на дамите от зодията, и те обичат да бъдат оригинални, като на моменти дори втрещяват околните.

РИБИ

Рибите обичат чанти от мека материя, най-често кожа или текстил. Моделите са с меки и плавни очертания

Жените Риби – носят козметика и лични вещи, които може никога да не използват, но все пак не могат да носят чантата празна. Имат много модели, но все пак носят най-любимата си ежедневно.

Мъжът Риби – не се вълнува от модни тенденции. Дори не се сеща да си купи чанта, докато не му подарят за някой празник. След това я носи, докато стане негодна – скъсана дръжка или пробито дъно. Не се учудвайте, ако губите нещата си, те може би оставят диря след вас.

Източник: E-OBUVKI

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *