С какво да съчетаем червените обувки?

shoesМалко неща са толкова предизвикателни, чувствени и впечатляващи както червените обувки. Независимо дали са с червени обувки на висок ток, ниски червени боти, с отворена пета или друго решение – те са аксесоар, който придава характер на целия изглед на жената. Съчетанието им обаче е опасни и дамите трябва много да внимават, когато подбират облеклото си заедно с червени обувки.

 

Ето няколко решения за комбинация с червени обувки за ежедневни ситуации или специални събития:

 

  • Една от най-сигурните опции е да носите червените обувки с черно облекло. Елегантна опция за формално облекло, но и за по-специални събития. Независимо дали ще са съчетани с черни панталони, рокли, поли, с или без чорапогащници, клинове… Всяка комбинация от плътни черни дрехи ще играят в един отбор с един чифт червени обувки.
  • Червени обувки и дънки – те са другото лесно решение, което никога не се проваля. От обикновени или неофициални сандали с ниска подметка, или убийствено високи токчета, те ще изглеждат чудесно с всички видове дънкови панталони: дълги, къси, навити, тесни, широки, износени … Всичко отива!
  • Друго спечелило доверие решение е червено и бяло. Белите ризи са страхотни в ролята си да направят червените обувки единствено действащо лице. Тук върви и решение за бяла рокля или бели панталони. Също така, ако сте хванали тен, златният тон на кожата ви ще изведе цвета още повече, така че това облекло да бъде идеално през летните дни.
  • Червени обувки и рокля на точки. Разбира се! Не само плътните цветове отиват с червените обувки. Например, всяка рокля на точки, ще бъде перфектна.  А комбинациите са толкова разнообразни: бяло на тъмно сини точки, черно на бели точки или обратното и т.н.
  • Червени обувки и райета; Червени обувки и животинска украса. Също както при точките, роклята с райе е подходяща за лятото. При червените обувки съчетани с тигрова, зебра, змийска окраска на панталона, вече имаме по-смело решение, но с внимателен подход, също изглежда доста предизвикателно.

 

 

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *