Стартирайте бизнес с обувки онлайн

Една чудесна идея за стартиращ бизнес е точно бизнесът с обувки. Той може да бъде много лесен и приятен занаят. Ето малко повече информация за това какви обувки се търсят на пазара.

Предимствата на онлайн пазаруването

маратонки адидас
маратонки адидас

Аз съм интернет потребител и ползвам мрежата не само, за да проверявам актуалните новини, прогнозата за времето или да гледам някакво забавно видео, а и за да пазарувам. Оказва се, че пазаруването в интернет е доста по-изгодно, тъй като конкуренцията е огромна. Имайте предвид, че за една стока в интернет се състезават много повече търговци, отколкото има във вашия град, квартал или мястото, където живеете.

Ето един пример – наскоро реших да си взема нови маратонки Адидас. Отидох в местния магазин, в който се продават обувки само на тази марка, но за съжаление цените бяха твърде високи. Всъщност средната надценка беше между 200 и 300 процента в сравнение с офертите в интернет. Затова направих следното – харесах си едни готини спортни обувки и си премерих номерчето. След това просто ги поръчах онлайн и успях да ги взема на около 40% от цената, на която се предлагаха във въпросния магазин. Всъщност можете да попаднете на доста по-изгодни оферти, просто трябва да разгледате магазините, които предлагат обувки онлайн. Те са доста, наистина доста.

Откъде мога да си купя спортни обувки в интернет?

Препоръчвам ви да прегледате сайтовете на големите вериги магазини, тъй като тези компании имат и физически магазини. Имайте предвид, че голяма част от интернет компаниите реално не разполагат с истински магазин, така че тези, които имат такъв биха могли да ви дадат повече информация за продукта, тъй като те го имат в наличност в магазините и складовете си.

Вижте колко са важни добрите маратонки за физическата форма!

Предимствата са не само в цените

Наскоро попаднах на търговец, който предлагаше маратонки Адидас. Нарочно давам този пример, тъй като говорих за тази марка и в началото на статията. Купих си даден модел, но се оказа, че маратонката е скъсана и поисках да я върна. Търговецът доста трудно ми върна парите и то след доста усилия от моя страна. При интернет пазаруването можете да върнете стоката, без да обявявате каквато и да е причина, стига да не е повредена по никакъв начин и да е в търговски вид. Вижте пример за успешен бизнес с обувки – http://www.sportmoda.bg/

Не се предавайте а реализирайте своята бизнес идея. Блогът Biznes-Idei.EU е с вас и непрекъснато Ще Ви дава ценни съвети как да стартирате бизнес онлайн.

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *