Специални рокли за специални поводи

И годишнината, и бала, и Нова година са все специални поводи. Преди важният ден, всяка дама се стяга от много по-рано. Ако имате специален повод и се чудите каква дреха да изберете, предлагаме ви някои насоки в избора на специални рокли за специални поводи.

За да бъде вашето изображение съвършено ще ви споделим някои правила:

Не забравяйте, че отивате на бал, а не на карнавал. Не е необходимо да претоварвате изображението с всякакви видове бижута, грим, бродерия или пайети. Опитайте се да изберете едно нещо, което да стои най-вече хармонично;

Не мислете, че красивите и висококачествени официални рокли могат да бъдат скъпи. Не забравяйте да разгледате различни модели на рокли. Обърнете внимание, че отивате на бал, а не на парти; Особено внимание трябва да се обърне на тъканите. Не трябва да спестявате поради факта, че купувате красива рокля от евтина материя. В края на краищата тъканите с лошо качество бързо се затягат. Имайте предвид, че дори най-малките петна, могат да се окажат видими. Особено внимание заслужава изборът на бижута. Не забравяйте, че във всичко, което трябва да помните е мярката.

Обърнете внимание дали моделът е с голямо деколте и за вашето телосложение дали е подходящ. Може роклята да е с гол гръб, дантела, пайети или да има друг вид особености, които да оказват влияние на фигурата.

Когато се вгледате в детайлите може да изберете най-подходящия за вашия силует тоалет и да станете кралица на бала. Но не забравяйте, че на първо място стилът трябва да се комбинира с типа фигура. Поради тази причина е по-добре да не носите буйни поли с женски форми. В противен случай ще подчертаете само линията на бедрата, което ще ги направи още по-широки.

Кръглата млада дама е идеална за така наречената рокля с дантела: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дантелена-рокля-розалия. С нея може да увеличите визуално формата. И ако намерите модел с V-образно гърло, може да подчертаете врата. Интересен вариант може да бъде къс модел рокля с воали. Преди обаче да купите, който и да е стил, препоръчваме ви да разгледате и пробвате поне няколко модела. Ето защо, ако не сте уверени в собствените си способности, по-добре е да изберете по-прост модел.

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *