Разнообразието на макси блузи


Дизайнерите непрекъснато се стремят да разнообразяват дрехите за дами, включително и макси модата. В търговската мрежа има голямо разнообразие от блузи, поли, рокли, сака, якета с размери плюс.
Макси блузите се отличават със своите модели, които дискретно скриват някои пухкави места и подчертават красотата на други. Изборът им трябва да е съобразен с тялото. Много важно е да се вземе точния размер, по-големия размер предава обем, а по-малкия описва тялото.

За намирането на подходящия за вас модел макси блузи е добре да се съобразите със съветите на дизайнерите. Те препоръчат модела да отговаря на структурата на вашето тяло, подходящ цвят и особено важна е материята, от която е изработката. Така вие ще имате блуза, която винаги може да комбинирате и да си направите прекрасен тоалет за всякаква ситуация.

Различните модели – тип риза, пончо, туника, позволяват дамите с пищни форми винаги да са красиви. Макси блузите с подходяща дължина е правилния избор. Тези, които са удължени са подходящи за прикриване на закръглени бедра. Свободните модели тип риза се препоръчат на пълните дами с фигура тип „ябълка“, а прилепналите – на тези с фигура „пясъчен часовник“. Сводните туники са подходящи за дамите с изразено закръглени бедра и таз. Свободни или прилепнали, те създават красив образ на жената. Дължината трябва да бъде съобразена с особеностите на тялото, защото в противен случай може да предизвика обратен ефект.

При покупка на макси блузи трябва да се съобразите и с дължината на ръкава. Дългият ръкав е подходящ за зимата, а за лятото се е наложил този с дължина ¾. За дамите с пълни ръце не де препоръча блуза без ръкав. Моделиерите правят красиви съчетания с дантела, която като ръкав изглежда много добре. Макси блузите от дантела или комбинирани предават елегантност и могат да допълнят вечерен тоалет или за представителен случай.

Не на последно място е необходимо да се обърне внимание на цвета. Предпочитани са по-тъмните цветове, но това не означава, че пищните дами не трябва да носят светли тонове. Подходящи са светлите тонове, както и красивите щампи, но изборът им трябва да става много внимателно. Те трябва а са в съчетание с подходящ модел и определена материя. Материята за изработката е също много важен фактор. Памучните макси дрехи винаги са предпочитани.

Мода

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *