Как да организирате перфектното фирмено парти

keturingОрганизирането на едно добро фирмено парти е най-добрият начин да засвидетелствате уважението си към своите колеги, клиенти и бизнес партньори и да изразите благодарността си към тях за успешните съвместни работни отношения и постигнатите до този момент резултати. Това е един изключително важен жест, чрез който не само ще демонстрирате своето лично отношение, но и ще изразите самите себе си като личности. Затова всеки един елемент трябва да бъде добре обмислен и оригинален.

Фирменото парти освен, че е част от добрия бизнес етикет, е и един вид ритуал, който трябва да съпътства живота на всяка фирма. То е един прекрасен начин да затвърдите положителния си имидж и да накарате гостите ви дълго да ви споменават с добро. Затова заложете на перфектна организация, положително настроение и приятелска и забавна атмосфера.

Организирането на парти не е сложен процес, стига да се доверите на специалисти в областта. Има неща обаче, които зависят изцяло от вас и вашата оргининалност. Затова ще ви дадем няколко съвета, които ще ви помогнат да създадете за хората, с които работите, една наистина незабравима вечер, с която всички заедно да презаредите батериите.

Първо, разбира се, трябва да определите бюджета, който можете да отделите за организацията на партито. Съветваме ви, ако имате възможност да го направите на открито – така хем ще могат да се поберат по-обемно парти оборудване и много гости, хем ще остане място и за танци и забавления. Защото все пак трябва да имате предвид, че от една страна фирменото парти има служебен характер, но от друга трябва да се съобразите и с това, че гостите ви ще очакват купон в истинския смисъл на думата.

Втората стъпка е да изберете качествени съоръжения, които както да бъдат красиви, така и да отговарят на тематиката на фирмата. Днес можете да намерите всякакъв тип шатри – отворени и затворени, с или без стени и прозорци, с ефектно осветление, с възможност за климатизация и отопление и т.н., които при нужда ще успеят да предпазят храната, напитките и гостите ви от всякакви непредвидени дори и от Емо Чолаков метеорологични явления като дъжд, сняг и силен вятър. Съветваме ви за тези неща да се доверите на професионалистите от RightRental, които да се погрижат за всичко вместо вас.

А вие през това време помислете за някои по-лични детайли, с които да зарадвате своите гости. За да ги накарате да се почувстват специални, можете да подготвите някакви подходящи изненади. Те могат да бъдат във вид на сувенири или на някакви забавни и тематични предмети, които да разиграете на томбола или във вид на викторина – по този начин ще създадете настроение, което ще доведе до много смях и незабравими емоции.

Помислете и за декорацията – може да поръчате салфетки, покривки, балони или всички други подобни подробности, за които се сетите, които да бъдат например с логото на вашата фирма. По този начин ще придадете на събитието си нетипичен, но приятен фирмен дух, който със сигурност ще остане запомнен.

Не подценявайте фирменото парти, то е най-добрата ви възможност не само да кажете на хората, с които работите, своето голямо “Благодаря” за добрата работа досега, но е и един чудесен начин да развиете едно още по-високо ниво на екипност и сплотеност!

 

 

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *