Оптимално и красиво обзавеждане на баня с малки размери

malka

Новото строителство най-често е по-маломерно или поне това, което пасва на бюджета на средностатистическия човек. Най-често, жертвата у дома става банята, за която остават максимум 4-5 квадратни метра. В такава квадратура темата какъв гранитогрес да се закупи съвсем не е най-важната, защото доста по-наложително е да обмислите какъв да бъде маломерния ви интериорен дизайн. За щастие, ние можем да ви помогнем – поне като за начало, а именно с няколко изпитани похвата в оптималното и красиво обзавеждане на баня с малки размери.

 

Елиминирайте уредите и ги инсталирайте в съседни помещения – най-вече, бойлера и пералнята. Не е нужно да претрупвате интериора с излишни неща, които можете да премесите другаде.
Създайте илюзия за повече пространство с бледи и светли нюанси – бели или лимоненожълти стени и кремави, розови или светло силни плочки на пода като за начало е чудесна идея.
Забравете за вана. По-добре инвестирайте в интерактивен душ със светлини, ако държите да бъдете в крачка с модните тенденции, свързани с обзавеждането на банята.
Старателно подберете по-компактни и мобилни, сгъващи и прибиращи се, мебели за баня. Отлична идея са и етажерките, които да заменят обемистите шкафове и скринове, подходящи по-скоро за огромни, отколкото за маломерни бани.
Заложете на осветление из цялото помещение и направете така, че в него да влиза и естествена светлина от външната среда.
Преоткрийте играта на цветовете и светлосенките с повече огледала и стъклени повърхности. Всъщност, стъклени мебели за баня, също, съвсем не е лоша идея да създадете един семпъл, но оригинален интериор.
Мивката може да и по-малка, но достатъчно кокетна и симпатична, за да създадете едно наистина стилно и хигиенично издържано пространство във функционалните ъгли на вашата малка баня.

 

Успех с обзавеждането!

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *