Избор на качествени мъжки обувки!

Ако попитате жените, какво е първото нещо, което виждат, когато срещат един мъж, може би ще се изненадате от отговора. По-голяма част от тях са категорични – обувките. Обувките са най-показателни за стила на мъжа. За разлика от жените мъжете залагат на качеството при избора на обувки. Може да притежават един чифт обувки, но да са качествени и стилни. Разходите за мъжки обувки са по-скоро инвестиция за тях. Не е вярно, че жените са по-придирчиви в избора си. Стилният мъж също отделя много време и пари при покупката на обувки.

От какво се ръководят мъжете при избирането на обувки и защо залагат на скъпи мъжки обувки?

Мъжки обувки
Мъжки обувки

Когато мъж купува скъпи обувки, той обикновено плаща за името на марката и за качеството на изработката. Като общо правило, добрите мъжки обувки са направени от компании, чиято основна дейност е производството на мъжки обувки. Може би не сте чували марки като Allen-Еdmonds, Alden, John Lobb, Крокет & Jones. Това е, защото тези компании харчат парите на своите клиенти за по-качествени материали и опитни майстори, а не за безполезни рекламни кампании. Всички тези производители са отличен избор за мъжки обувки. И въпреки високата цена техните обувки се продават, защото клиентите им знаят, че качеството им е без конкуренция за разлика от повечето модни марки, продаващи мъжки обувки от висок клас, които изпълняват производството си в трети страни, заради евтините материали и ниска работна ръка. Можете да разгледате интересни модели обувки в Zebra-Online магазин.

Скъпите мъжки обувки са ръчна изработка, което гарантира качеството на шева и покритието. Затова обувките са с по-добра цялостна завършеност и са много по-издръжливи. Добавянето на малки детайли създава допълнително усещане за стил.

Друга добра причина е, че мъжът залага до голяма степен на обувките за да впечатли дадена дама. Един джентълмен трябва да е перфектен от косата до върха на обувките си, защото първото впечатление е важно, когато срещнеш красива жена. Имайте предвид, че лошото качество на обувките е особено забележимо, когато човек е добре облечен, защото се създава видим контраст.

, Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *