Какви сте според любимия ви цвят

Цветовете имат невероятна сила. Те не само показват настроенето ни, но и оказват влияние върху него.

Ето какво показват отделните цветове за нас.

Бялото е символ на чистота и невинност. Ако предпочитате този цвят, вие се стремите към съвършенство и обичате по- простичкия и обикновен живот. Вие сте добри и отговорни.

Червеното е символ на сила, страст, жизненост, агресия. Хората, които харесват този цвят се делят на два вида. Едните са по- динамични и импулсивни и често търсят промяна. Склонни са към агресия. А другите са амбициозни, позитивни, добри и оптимисти, готови на всичко, за да получат това, което искат и не се предват заради трудности.

tumblr_mztnb7vZ1i1tqatpso1_500 copyАко харесвате розовия цвят и обичате да носите дрехи в тези тонове, вие изпитвате майчински чувства както към децата, така им към близките си и вашия пртньор. Постоянно търсите спокойствие, чувствате се добре, когато сте обичани, държите на сигурността. Вие сте изключително нежни създания и много очарователни. За вас любовта е важна.

Оранжевото символизира жажда за живот. Хората, които харесват този цвят обичат живота и забавленията. Те са много добродушни и същевременно силни и смели. Повечето са доста любопитни и това често им носи безпокойство.

Жълтото- самият цвят се асоциира със слънцето. Цветът е символ на щастие. Тези, които го харесват са мъдри, с много въображение. Ако сте един от тях, значи обичате приключенията и винаги търсите нестандартен начин, за да се реализирате. Вие сте хитри и много предприемчиви. Имате изключителен усет за бизнес. Чувството ви за хумор е доста голямо. За вас може да се говори още много- отличавате се с интелект. Хората, които обичат да носят жълти дрехи или предпочитат да са заобиколени от този цвят в домашното обзавеждане са супер добри анализатори, но въпреки това понякога обичат да бягат от отговорности,за да не се натоварват.

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *