Избор на жилище под наем

 

Жилище под наем
Жилище под наем

Ако тъкмо сега сте изправени пред въпроса: ”На апартамент или къща под наем в София да се спрете”, то тогава тази статия може да ви бъде от помощ да вземете по-доброто за вас решение.

Още в началото сме длъжни да споменем, че и двата варианта имат както своите предимства, така и своите минуси, затова ще обърнем внимание и двата варианта, а вие ще си прецените кой от тях е подходящ за вас.

Ако трябва да се позовем на статистиката за недвижимостите , които се отдават под наем то тогава ще кажем, че апартаментите са по – предпочитани от по -голям брой от хората, които търсят да наемат жилище в столицата. Това е напълно разбираемо, тъй като от една страна наемите на апартаментите са доста по – ниски и съответно по – достъпни за хората, а от друга страна е много по – лесно да се открие апартамент, отколкото къща под наем в София.

Все пак, къщите под наем имат своите не малко предимства особено ако сте семейство с деца.

Да откриете къща под наем не е толкова лесно както да откриете апартамент, но пък усилията си струват, ако искате да живеете спокойно.

Наемайки къща, вие ще разполагате с по – голямо пространство, ще имате мечтаната градина и най – важното, със сигурност ще разполагате с гаражно място.

Докато в апартамента ще ви се налага да се съобразявате с всички останали съседи, в къщата вие сте си господари и не само можете да правите каквото си искате, без да се притеснявате, че някой съсед ще почука недоволен на вратата ви в полунощ, но и вие няма да се сърдите на съседите, ако вдигат шум или решат да ремонтират нещо в 7 сутринта в събота да речем.

Ако можете да си позволите, много добро решение е да се поогледате за къща под наем в София в някой от затворените жилищни комплекси или зони. В тези зони строителството е ново, къщите са строени с качествени материали и са съобразени с всички съвременни строителни и архитектурни изисквания и вашето семейство ще се чувства много комфортно и уютно там.

Предимството да наемете къща в някой от тези жилищни комплекси е, че имотите се охраняват денонощно, няма да се притеснявате, че децата ви няма да има къде да играят, нито ще се притеснявате, че някой е паркирал на мястото ви.

Да, да се спрете на къща под наем в София е малко по – скъпо от страна на наема, който трябва да плащате, но за сметка на това удобството и сигурността са много по – големи, от колкото ако изберете апартамент.

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *