Да се забавляваме

Как може да се забавляваме?

фирмено парти
фирмено парти

Според мен един от начините е като организираме парти, на което да поканим любимите си хора. В желанието си да организираме събитието така, че да се хареса на всички може да пропуснем нещо и затова ще трябва да се постараем доста. Изработването на списък с главните задачи е от голямо значение. По този начин ще имаме план за организирането на партито и нещата ще се случват по етапно и с по – малка вероятност да изпуснем някоя важна подробност. Идеята за организирането на парти е хубава, но трябва да решим по какъв повод ще е. Дали ще е фирмено парти, рожден ден, парти за имен ден или тиймбилдинг също е от голямо значение. Поради различните и специфични особености при организирането им.

Фирменото парти трябва да се организира така, че да имат възможност да присъстват максимален брой хора от персонала. Това означава, че събитието трябва да се проведе в удачен ден и час. Защото все пак производствения процес може да бъде пречка за колегите, които ще желаят да присъстват.

Втората стъпка, която ще трябва да се има пред вид е къде ще се проведе партито.

Ако работата позволява и има достатъчно голямо помещение, което може да побере целия персонал е добра идея. Но ако нямаме такава възможност трябва да се измисли друг вариант. Примерно заведение, ресторант или друго. Ако сме избрали заведение, ще трябва да го резервираме предварително, а също така ще трябва да изработим списък на хората, които ще уважат събитието. В зависимост от броя на присъстващите ще трябва да решим и колко порции храна ще трябва да включва в менюто. Безалкохолни и алкохолни напитки от няколко вида. Същото важи и за основното ястие, салатите и мезетата. Трябва да се съобразим и с факта, че има хора, които не употребяват алкохол и такива, които не ядат месо. След като се предвидили тези неща ще ни трябва най – вече добро настроение, защото то е най – важно.

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *