Дамски екипи пума

Какво знаете за любимата на всички марка за спортни стоки Пума?

Днес ще Ви запознаем по-отблизо с възходите и спадовете на марка Пума и ще Ви представим едни от най-желаните модели дамски екипи Пума през 2019.

damski-ekipi-puma

История на марката Пума

Пума винаги е била една от най-популярните и предпочитани марки за спортни стоки още от създаването си. Към днешна дата, не вярваме да е останал човек, който да не може да разпознае марката. Преди да се превърне в това, което е днес, и преди да може да предложи на дамите модерни и удобни дамски екипи, Пума също е преживяла трудни моменти.

Историята на марката започва с двама изключително талантливи мъже – братя – в производството на обувки. Първоначално, Пума се настанява на масовия пазар на обувки, без да се фокусира върху конкретна ниша. След известно време обаче Пума вижда потенциала и нуждата от качествени и удобни спортни обувки на пазара.

Стартирали с производство на домашни чехли и обикновени обувки, Puma започва да произвежда спортни обувки, и то в нестабилни времена като Голямата Депресия.

През 1924 г, компанията вече е факт и лека-полека моделите ѝ започват да се купуват, харесват и популяризират. Големият пробив идва около десетина години след създаването ѝ, и то на Олимпийските игри с постиженията на Джеси Оуенс – 4 златни медала, носейки Пума на краката си.

Горещи модели дамски спортни екипи Пума за 2019

Ако сте забелязали по витрините на марка Пума в моловете, известната американска поп изпълнителка Селена Гомез успешно рекламира популярния бранд.

Посланието, което Пума иска да отправи към последователите си е, че тяхното спортно облекло не е създадено просто, за да  е удобно, а за усещане за привлекателност – да се чувстваш, че изглеждат страхотно дори в дамски екип.

Именно това е и причината, Пума да се посвещава на производството на качествено дамско спортно облекло, което е толкова комфортно, колкото е и стилно.

С богато разнообразие от тениски, горнища, якета, суитчери, клинове, шорти, всеки активно спортуващ или обикновен човек може да намери по нещо за себе си, за да се чувства и изглежда добре в ежедневието си.

Пума – идеални за фитнеса, парка, йога студиото и пътешествия

Най-новите колекции дамски спортни екипи Пума, например, предлагат максимално усещане за удобство, проветривост и лекота при носене. Нежни и удобни, колекцията е създадена от тъкан, която Ви помага да се движите с лекота без нещо да Ви притиска или стяга.

За тенис любителите сред дамската част, Пума изненадва със стилни и удобни комплекти за тенис, за да се чувствате в най-добрата си форма.

Пума комплектите за мъже и жени предлагат разнообразие от модерни цветове дизайни и щампи, за да сте в крак с модата, дори когато носите спортно облекло Пума.

Чувствайте се отлично в кожата си, носейки любимите си и удобни спортни артикули от Пума. Американската марка Ви гарантира максимално удобство, издръжливост на материите, от които са изработени, така че да се наслаждавате на визията им години наред.

Ако си търсите нови модерни и удобни дамски екипи Пума, разгледайте отлични предложения на изгодни цени на Denisport.net.

Мода

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *