Виртуална разходка вътре във вашия бизнес

virtualnaПредставете си как привличате вниманието на повече клиенти с впечатляваща, интерактивна виртуална разходка

Имате бизнес в градската среда? Собственик сте на кафе, ресторант, салон за красота, билярд-клуб, магазин за козметика, или всеки друг бизнес разположен удобно във вашето градско пространство ? Колко вероятно е повече клиенти да ви посетят, да се хранят при вас, да пият кафе, да ползват услугите ви, ако преди това са видели чрез виртуална разходка колко хубаво е вашето място, колко приветливо е направено то?

 

Отговорът е – много повече! За да се уверите в това заключение, заповядайте при нас BusinessView.bg, за да се уверите в огромните възможности, които виртуалната разходка предлага на вашия бизнес – при това на изгодна цена.

 

Новото, което Street View Trusted донесе

 

Всъщност самата виртуална разходка, позната също като виртуална обиколка не е нещо ново. През годините, откакто технологията работи, Google е предоставял на своите потребители да качват 360-градусови панорамни изображения на платформа, но там тези образи по-скоро изпълняваха предимно естетически потребности. Това, което Street View Trusted даде, е възможността тези панорамни 360-градусови виртуални разходки да бъдат представяни в Google Maps, което автоматично отключи интереса на бизнеса към този вид интерактивност.

 

Познатата платформа Google Maps Business View бе ребрандирана като ‘Street View Trusted и насочи потока от бизнеси в много по-жива среда.

 

Виртуалните разходки вече подчертават съдържанието на всеки бизнес, а средата в която са разположени е много по улесняваща за бизнеса да бъде видим и на постоянно разположение на своите клиенти.

 

Виртуалните разходки веднага предизвикаха лавинообразен ефект в Google пространството и те вече могат да бъдат инкорпорирани в други платформи на компанията, но също така могат да бъдат качвани на собствени уебсайтове или да се споделят в социалните мрежи – като много добра реклама, идваща на много добра цена.

 

BusinessView.bg ще направи за вашия бизнес, виртуална разходка, която ще удовлетвори изискванията, които имате за представянето на вашето бизнес пространство. Потърсете ни веднага, за да можете бързо да се възползвате от ползите, които услугата ни вече донесе в толкова много бизнеси по целия свят.

Източник: invest-news.eu

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *