Битум за хидроизолация

Битум за хидроизолацияОсвен за производство на шингли (битумни керемиди), битумът може да се използва и за направата на хидроизолация. Тя може да се използва в различните видове строителство; промишлено и индустриално, жилищно, пътно строителство и други такива.

 

Произведените продукти на битум основа, които служат за водозащитен слой се наричат хидроизолационни мембрани. За да осигурят перфектната хидроизолация те се произвеждат по технологичен път, който осигурява дълготрайност, високо качество, повишена функционалност в работната специфика.

 

В този аспект, има различни продукти, които се използват в различни видове строителство и дейности. Всеки продукт е описан според неговото предназначение, за да може да се постигне максимална ефективност. Като цяло, хидроизолационните мембрани се използват като подложен слой или завършващ слой при обикновено покривно покритие.

 

При избор на хидроизолационна мембрана, обикновено се внимава при прочитането на всички технически характеристики, за да се получи информация за предназначението. Това което се използва при жилищното строителство например, няма как да се приложи при пътното или при строежа на мостове.

 

Производството на хидроизолационни мембрани е организирано, така че да се осигурят продукти за различните технологии на полагане: с горещи битуми, при самозалепващи се, при вид с механично закрепване и други. Продуктите за масово ползване се различават от тези със специфична употреба. Има и разлика обаче когато искате да направите обикновено покривно покритие или „зелен” покрив. Тогава се използват различни хидроизолационни мембрани, за да покрият критерия, който изисква „зеленото” строителство.

 

Разгледайте всички видове продукти свързани с хидроизолация на битумна основа, за да се запознаете не само с техническите им данни, но и да прочетете повече за начина на производство и спецификите на крайния продукт, за предимствата му и недостатъците в конкретна среда и всичко друго, което е от значение за изпълнение на вашия проект. Качествените продукти се постигат с много инвестиции в индустрията, за да може всяка една мембрана да отговаря на стандартите заложени във всеки вид строителство.

 

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *