Бизнесът с душ кабини в България

Днес ще си поговорим за бизнесът, с душ кабини и въобще бизнесът с изграждането на бани в България. В момента има изключително голям брой фирми, които продават душ кабини и това се превърна в един изключително голям диход и много силан пазарна ниша в България.

Днес ще видим съветите на Експертите от фирма Keraglass,  които ще  ни обяснят с детайли за какво да внимаваме при избор на душ кабина.

В днешно време изборът на душ кабина като вид мебел е също толкова важен, колкото и изборът на други мебели за вашия дом като дивани, шкафове, секции и така нататък.

душ кабини
душ кабини

Душ кабините са предназначени за хора, които искат да постигнат уют, комфорт и удобство в банята си, а същевременно и добър външен вид, който да отговаря и на съвременните изисквания за добър дизайн на мокро помещение.

Вие можете на място да си изберете модел, който да е подходящ за вас и същевременно да отива на дизайна на вашата баня. Понякога се случва и така, че клиентът не може веднага да си хареса модел на душ кабина. В такива случаи, клиентът може да разгледа каталог с модели на най-различни душ кабини, които се предлагат на разумни цени, и да си избере определен модел на душ кабина.

Производители на душ кабини спазват определени изисквания по отношение на размерите им, като най-честите размери на ъглови душ кабини са следните:

По принцип правата стена на душ кабината е с размер 90 – 100 см., или още познат като размер А.

Стандартните характеристики на другия размер е между 205 – 210 см, като това е цялата дължина на душа кабината. Размерът е известен оше като размер В.

Съответно размер С е със характеристики 180 – 190 см, като тези стойности отговарят на самата височина на душ кабината, където всъщност самото къпане се осъществява.

Последният размер на ъгловите душ кабини е размер D, който е със характеристики 10 – 20 см, като тези стойности отговарят на служебната част на душ кабината.

В случай, че тези характеристики не се вписват или просто не отговарят на височината, характеристиките на съответния клиент, тук като алтернатива се появяват душ кабините по поръчка на клиента. В този случай, когато клиентът е висок, това би било най-удачния вариант за него.

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *